ZAGREB TRNJE - D2D

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Trnje - D2D

2524
iznajmljenih
D2D

D2D

D2D

Uspješno uređenje poslovnih prostora namještajem i opremom u današnjem velikom izboru proizvoda koje treba pravilno odabrati i smjestiti u kratkom raspoloživom vremenu predstavlja pravi izazov.

U skladu sa Vašim sve višim zahtjevima, koji svjesno svoj radni prostor često pretvarate u drugi dom, logično se nameće potreba da na jednom mjestu dobijete stručne savjete i optimalno odaberete namještaj i opremu, uz točnu dostavu i montažu.

Tvrtka D2D d.o.o. nastala iz dugogodišnjeg iskustva osnivača u području opremanja poslovnih interijera nudi Vam cjelovita rješenja za suvremeno poslovanje.

Kvalitetan, funkcionalan, dizajnirani namještaj i oprema, prilagođeni su specifičnim potrebama u opremanju UREDSKIH, TRGOVAČKIH I UGOSTITELJSKIH OBJEKATA.

Odabir je moguć iz nekoliko zastupničkih programa namještaja ili putem materijala za proizvodnju navedenih u projektnom rješenju.

Pozivamo Vas da nas posjetite u izložbenom prostoru na adresi II. Ravnice 22 u Zagrebu, gdje možete vidjeti artikle, video prezentacije, prijedloge nacrtanih elemenata i dobiti savjet kako će izgledati Vaši POSLOVNI INTERIJERI.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice