ZAPREŠIĆ - PTP - Zaprešić d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Zaprešić - PTP - Zaprešić d.o.o.

2531
iznajmljenih

PTP - Zaprešić d.o.o.

PTP - Zaprešić d.o.o.

Poduzeće PTP - Zaprešić d.o.o. svojim radom obogaćuje tržište već više od 30 godina pri čemu se pozicioniralo kao jedna od vodećih tvrtki u području grijanja, vodoinstalacija, kupaonske opreme i keramike.

Mi smo uvoznici i distributeri većine proizvoda iz našeg bogatoga asortimana čime smo u mogućnosti ponuditi našim klijentima najbolji omjer cijene i kvalitete. U prilog tome idu različita priznanja i nagrade iz kojih posebno izdvajamo uvrštenje u Zlatnu knjigu najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i menadžera za nekoliko godina u nizu, pa tako i 2009.

Našu ponudu provjerite klikom na PTP - Zaprešić d.o.o.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice