BJELOVAR ISTOK - Veterinarska stanica Bjelovar

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar Istok - Veterinarska stanica Bjelovar

2533
iznajmljenih

Veterinarska stanica Bjelovar

Veterinarska stanica Bjelovar

VETERINARSKA STANICA BJELOVAR D.O.O. djeluje već niz godina na području Bjelovarsko-bilogorske županije, s radom je započela još 1995. godine i široko je poznata po kvaliteti svih svojih usluga koje su prepoznali mnogi zadovoljni klijenti.

Naša misija je podizanje kvalitete života kućnih ljubimaca (pasa, mačaka i malih životinja) i njihovih vlasnika te pružanje kvalitetne medicinske i zdravstvene zaštite našim krznenim prijateljima. Mi smo prijatelji životinja i briga o njihovom zdravlju za nas je - ispred svega.

Od prvog dana Vaše povjerenje nastojimo opravdati stručnošću, znanjem i individualnim pristupom svakom pacijentu. Naše stručno osoblje na raspolaganju Vam je za sve zahvate u službi zdravlja Vaših kućnih ljubimaca.

Da bismo u tome bili uspješni naš tim veterinara i tehničara kontinuirano se educira. Praćenje najnovijih znanstvenih spoznaja na području veterinarske medicine i uska suradnja s priznatim stručnjacima i ustanovama garancija je kvalitete naših veterinarskih usluga.

Uz sjedište tvrtke postoje i podružnice na području Bjelovarsko-bilogorske županije: Bjelovar, Rovišće, Severin, Šandrovac, Veliko Trojstvo, Kapela, Zrinski Topolovac, Velika Pisanica, Nova Rača.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice