OSIJEK - Gromobranski pribor - Vedriš

Virtualni jumbo plakati - Osijek - Gromobranski pribor - Vedriš

2531
iznajmljenih

Gromobranski pribor - Vedriš

Gromobranski pribor -  Vedriš

VEDRIŠ D.O.O. bavi se proizvodnjom, prodajom, i distribucijom elektro i gromobranskog pribora.

Obzirom da imamo svoju alatnicu, sami radimo na procesu razvoja alata i proizvoda. Naši proizvodi su standardni i moguće ih je pregledati u katalogu i na našim internetskim stranicama. U slučaju specifične potrebe, kupcu možemo izaći u susret i izraditi razne nosače prema nacrtu, koji nisu standardnog tipa.

Sa ciljem konkurentnosti na tržištu, ulaganje u proizvodnju naš je trend. Naša kvaliteta i pristup prepoznata je kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu. Naše proizvode izvozimo u susjedne zemlje: Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo i Mađarska.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice