ZAGREB ŠPANSKO - Profesionalni IPL uređaji Eurofedback

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Špansko - Profesionalni IPL uređaji Eurofedback

2531
iznajmljenih

Profesionalni IPL uređaji Eurofedback

Profesionalni IPL uređaji Eurofedback

Eurofeedback je postao lider na tržištu s 18 svjetskih patenata u IPL tehnologiji i s preko 5000 centara diljem svijeta i 95 centara u Hrvatskoj.

Eurofeedback jedini na svijetu posjeduje patent za reduciranje sijede, svijetle i riđe dlake što niti jedan drugi IPL i laser ne može. Pored toga Eurofeedback omogućuju fotoepilaciju (uklanjanje dlaka) na svim tipovima kože u bilo koje doba godine (ljeti).

Pored uklanjanja dlaka Eurofeedback posjeduje tehnologiju za fotopomlađivanje (antiage), uklanjanje kapilara, akni, hiperpigmentacija i staračkih pjega.

Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice