VIROVITICA - AGRO Jukić d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Virovitica - AGRO Jukić d.o.o.

2531
iznajmljenih

AGRO Jukić d.o.o.

AGRO Jukić d.o.o.

Jukić d.o.o. osnovan je 19. studenog 2004 g., kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Jedini osnivač je Marinko Jukić. Porijeklo kapitala je 100 % domaće.

Osim prodaje rabljenih i novih poljoprivrednih strojeva nudimo i uslugu servisa poljoprivredne mehanizacije, kombajna za duhan kao i usluge vulkanizacije. Možemo vam ponuditi i uslugu prijevoza tereta kamionom, uslugu utovara i istovara utovarivačem kao i razne usluge u poljoprivrednoj proizvodnji. Jukić d.o.o. bavi se i poljoprivrednom proizvodnjom. Proizvodimo uljanu repicu, pšenicu, suncokret, kukuruz i soju. Također se bavimo i uslužnim djelatnostima u biljnoj proizvodnji, a to se odnosi na usluge kombajniranje i obradu poljoprivrednih zemljišta za druge korisnike.

Našu ponudu pogledajte klikom na Jukić d.o.o.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice