POREČ - Intrastat

Virtualni jumbo plakati - Poreč - Intrastat

2531
iznajmljenih

Intrastat

Intrastat

Intrastat je sustav prikupljanja podataka o robnoj razmjeni između zemalja članica Europske unije, a mjesečni izvještaj dostavlja se elektroničkim putem u propisanom formatu statističkog Intrastat obrasca.

Obveznici Intrastat izvještaja su tvrtke u sustavu PDV-a koje sudjeluju u robnoj razmjeni s ostalim članicama Europske unije.

Specijalizirani smo za Intrastat izvještavanje i bavimo se samo njima. Individualno pristupamo svakom klijentu.

S vama smo od samog početka prijave u sustav, dajemo vam smjernice za dostavljanje informacija i surađujemo s vašim Intrastat referentom.

Digitalni smo obrt – sve informacije i podatke šaljemo elektroničkom poštom kako bismo uvijek imali pisani trag. Brinemo se o sigurnosti vaših podataka, koje vide samo osobe koje rade na vašim izvještajima.

Profesionalna usluga izrade Intrastat izvještaji za pravne subjekte. Saznajte kako pojednostaviti obvezu intrastat izvještavanja za Vašu tvrtku,

Zatražite ponudu i prenesite obvezu izvještavanja na INTRASTAT - info@intrastat-eu.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice