ZAGREB MAKSIMIR - Sindikat Porezne uprave Hrvatske

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Maksimir - Sindikat Porezne uprave Hrvatske

2533
iznajmljenih

Sindikat Porezne uprave Hrvatske

Sindikat Porezne uprave Hrvatske

SPUH je samostalna, dobrovoljna, demokratska, interesna i nestranačka udruga službenika i namještenika zaposlenih u Ministarstvu financija – Poreznoj upravi i drugih osoba koje obavljaju poslove u državnoj upravi i lokalnoj regionalnoj samoupravi i upravi, a koji smatraju da svoje interese mogu ostvariti kroz djelovanje SPUH-a.

Sami kao pojedinci ne možemo mnogo utjecati na poslodavca, ali zato udruženi, organizirani u sindikat, imamo znatno veću snagu i moć! Samo organizirani u sindikat možemo kolektivno pregovarati o našim radnim pravima i izboriti se za veće plaće i bolje uvjete rada od onih propisanih zakonom.

Velik dio materijalnih prava, kao što su naknada za prijevoz, regres, božićnica, uskrsnica, dodatak za minuli rad i sl. nisu propisani zakonom, nego ih ostvarujemo putem kolektivnih ugovora. Sindikat nam omogućuje da budemo informirani o svojim radnim pravima, ali i da dobijemo besplatnu pravnu pomoć u slučaju potrebe.

Sindikalna prava pripadaju među temeljna ljudska prava – prava radnika na sindikalno organiziranje, kolektivno pregovaranje i štrajk zajamčena su, među ostalim, Ustavom i Zakonom o radu. Snaga i uspješnost sindikata ovise o broju članova, i njihovoj spremnosti da se sindikalno organiziraju i angažiraju – zbog toga je svaki član važan!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice