ZAGREB ŠPANSKO - Epilderm kozmetički salon

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Špansko - Epilderm kozmetički salon

2531
iznajmljenih

Epilderm kozmetički salon

Epilderm kozmetički salon

Kozmetički salon Epilderm u Zagrebu (Špansko) je specijalizirani centar za IPL tretmane, tretmane lica i trajnu šminku, a nudimo i ostale klasične tretmane lica i tijela.

Koncept kozmetičkog salona Epilderm ideja je supružnika Maje i Tome Vidošević koji su prisutni na tržištu kozmetičkih tretmana preko 20 godina.

U kozmetičkom salonu Epilderm posvećeni smo njezi i pomlađivanju kože vraćajući joj biološki sat. Epilderm kozmetički salon je specijaliziran za Intense Pulsed Light tehnologiju francuskog proizvođača Eurofeedback. Tim Epilderma su experti u uklanjanju dlaka, uklanjanju hiperpigmentacije, kapilara, rozaceje, ožiljaka, liječenje akni i antiaging tretmani pomlađivanja kože.

Kreiranjem tretmana i proizvoda posebno smo odabrali naše partnerske brendove: Sepai, Apoem, Dermalogica, Jane Iredale koji su skin friendly i beauty clean proizvodi. Ne sadrže silikone, alergene,toksine, bez mineralnih ulja, bez parabena, sulfata i ftalata.

Naši kozmetičari experti omogućit će vam mir i potpunu diskreciju uz najsuvremenije tretmane u kozmetičkoj industriji.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice