GRAD ZAGREB - Parketi Sabljo d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Parketi Sabljo d.o.o.

1884
iznajmljenih
Parketi Sabljo d.o.o.

Parketi Sabljo d.o.o.

Parketi Sabljo d.o.o.

Tvrtka Parketi Sabljo osnovana je u siječnju 2003.g  u Rovišću. U samim počecima poslovanja tvrtka je zapošljavala  pet radnika koji su radili na postavi parketa i obavljali završne radove u graditeljstvu (interijeri), što je u to vrijeme bila temeljna djelatnost tvrtke.

Već 2004. godine povećan je opseg poslova na ugradnji parketa i zaposleno je 10 novih parketara.

Krajem iste godine proširena je djelatnost proizvodnjom bordura i intarzija te je tijekom 2005. godine u proizvodnom pogonu sa sedam stolara pokrenuta jedinstvena proizvodnja intarzija iz masiva. Također, iz masivna drva, proizvodi se i posebno dizajnirani namještaj (regali, vitrine, komode, škrinje, stolovi...).

Tvrtka je tijekom 2005. godine izašla na strana tržišta. Otvorena su zastupstva u Sloveniji, Švedskoj, Njemačkoj i Austriji.

Tijekom 2006. godine prerasla je u vodeću tvrtku u regiji za polaganje parketa i montažu podnih obloga.

Tvrtka zapošljava mladi stručno izučeni kadar za obavljanje podopolagačkih radova. Konstantno povećavamo broj zaposlenih ljudi i obučavamo nove parketare. Prilikom postavljanja parketa vodimo računa da se posao izvede dobro, čisto i brzo. Osim postavljanja parketa pružamo usluge izrade drvenih stepeništa i unutarnje stolarije, te vrata i štokova sa ugradnjom.

Naš pristup rada sa parketima temelji se na profesionalnom radu i pružanju kvalitete usluge pri postavi parketa i odabiru materijala za rad. Koristimo vrlo kvalitetne materijale, ljepila, lakove i konstatno ulažemo u nabavku najsuvremenijih strojeva i materijala koji se pojavljuju na tržištu, za bržu i kvalitetniju obradu parketa i njegov savšen izgled.

Veliku pozornost pridajemo općim uvjetima koji su prisutni u prostorima predviđenim za parkete, gdje je neophodna dobra izolacija zidova, podloge, vrata i prozora

Pošto je prisutnost drveta u svakom domu već dugogodišnja tradicija, a ulaganje u parkete jedno je od najisplativijih ulaganja prilikom gradnje objekta, parketi će uvijek biti jedno od najboljih rješenja prilikom opremanja bilo kojeg prostora.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 1.000 kn sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Vrh stranice