GRAD ZAGREB - Kravata Croata

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Kravata Croata

1884
iznajmljenih
Kravata Croata

Kravata Croata

Kravata Croata

Croata je sinonim za drevnu tradiciju nošenja kravate kao odjevnog detalja, koji je u kulturalnom smislu, prerastao u znak identifikacije jednog naroda. Hrvatske kravate izrađene su u potpunosti od najkvalitetnije svile, u različitim vrstama tkanja.

Sve su šivane ručno i ističu se raznovrsnim detaljima svoje besprijekorne izvedbe. Kvaliteta kravata, njihov kroj, duljina i svila kao materijal, na razini su najuglednijih svjetskih marki.

Motivi su moderni, dizajnirani od hrvatskih stilista i razlikuju se prema kolekcijama, ovisno o godišnjim dobima i tendencijama na tržištu. Mnogi motivi su inspirirani hrvatskom poviješću i kulturnom baštinom: glagoljica, hrvatski troplet, Dux Croatorum, jadranska obala ...

Buduci da se radi o izvornom proizvodu, Croata nosi specifična identifikacijska obilježja. Prati je, tiskana na pakiranju, povijest hrvatskog porijekla kravate,kao i povijest motiva. Svojom stoljetnom tradicijom kravata je tako postala nacionalnim simbolom koji je tijekom stoljeća, zahvaljujući zemljopisnom položaju Hrvatske, kombinirao istančanost i egzotizam Istoka sa elegancijom zapadnog dizajna. Kao izravna nasljednica "hrvatskog stila", Croata je ekskluzivna marka, naši kupci su predsjednici država i vlada, bankari, poslovni svijet, umjetnici i sportaši diljem svijeta.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 1.000 kn sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Vrh stranice