GRAD VUKOVAR - Šon - produkt d.o.o

Virtualni jumbo plakati - Vukovar - Šon - produkt d.o.o

1883
iznajmljenih
Šon - produkt d.o.o

Šon - produkt d.o.o

Šon - produkt d.o.o

Agrobaza je zamišljena kao izvor poslovnih informacija koji će u svakom trenutku biti dostupan hrvatskoj i europskoj poslovnoj zajednici.

Vizija razvoja projekta usmjerena je na pružanje svih relevantnih informacija koje se tiču poljoprivredne djelatnosti kao jedne od strateških gospodarskih grana Republike Hrvatske. Putem našeg poslovnog poljoprivrednog portala donosimo svim subjektima na tržištu informacije o kretanjima cijena, kvalitativnim i kvantitativnim obilježjima proizvodnje u Hrvatskoj, regiji i svijetu, te sve zakonske propise vezane za poljoprivrednu proizvodnju.

Djelatnici Agroburze d.o.o. s jasnom poslovnom vizijom, strategijom i promišljenim aktivnostima nastoje podići stupanj konkurentnosti domaće proizvodnje i prerade kroz stvaranje informacijskog sustava koji će postati centar poslovnih informacija za sve subjekte koji se bave poljoprivrednom djelatnošću,  sve institucije koje provode poljoprivrednu strategiju i  investitore koji žele ulagati u hrvatsku poljoprivredu.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 1.000 kn sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Vrh stranice