GRAD VUKOVAR - Alba informatika i marketing

Virtualni jumbo plakati - Vukovar - Alba informatika i marketing

1884
iznajmljenih
Alba informatika i marketing

Alba informatika i marketing

Alba informatika i marketing

Alba je osnovana 2007 godine.

Alba je nastala iz poduzeća Vires d.o.o. koji se preko desetak godina bavi računalima, informatikom i marketingom.

Ono što nas je nagnalo na potpuno novo poduzeće i potpuno novi identitet je upravo želja za unikatnim poslovanjem koje Vam želimo predstaviti i pomoći Vam u rješavanju vaših problema, potreba i želja.

Svi naši poslovi su dobro isplanirane i smišljene cjeline, kako bi svojim klijentima donijeli što bolji rezultat i novac kojeg su uložili.

Činjenica više koja govori o nama je i to da stojimo iza svakog našeg posla. Za nas ni jedno poduzeće nije veliko niti malo, za nas postoji klijent kao jedna cjelina i prema svima se jednako ponašamo i za svakog klijenta ćemo osmisliti najbolje rješenje. Za nas ne postoji "premali" zadatak ili "prevelik" zadatak. Spremni smo se suočiti sa svim vašim željama i potrebama, jer samo radi vas mi postojimo…

Ukoliko  niste zadovoljni uslugom vraćamo novac. Naša misija je pružiti najkvalitetnije Internet usluge. Ako u tome ne uspijemo i ako niste zadovoljni izradom web stranica, vratit ćemo Vam novac.

Temelj svake veze je povjerenje. Kao i u svakoj vezi pa tako i u poslu, najbolje veze su one veze gdje vlada povjerenje između partnera.

 

Vaša ALBA!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 1.000 kn sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Vrh stranice