Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail, te dodatno ako je navedeno: adresa, grad i poštanski broj, telefonski broj.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje privole
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici. Također nas možete konktatirati i telefonom koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu adresu koja je navedena na web stranici.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU.

Što kažu korisnici?

"Plakat je odličan, zadovoljni smo jako, kao i sa ostalim uslugama koje nam pružate. Topla preporuka WMD-a svima! ”
Vatrogasna zajednica Ivanska  -  www.vzoivanska.com
 
"Hvala vam, izvrstan je, jako mi se svidja! ”
Marina Miškić  -  www.pharma-experts.com.hr
 
"Web Jumbo plakat je odličan! To je upravo kako smo ga i zamišljali. Još jednom zahvale za Vaš izuzetan rad! ”
Virido S.A. d.o.o.  -  www.virido.hr
 
"U moru ponude webhostinga vi ste “WMD” svjetionik s kojim se može očekivati put u sigurno poslovanje. Profesionalan pristup strankama, 24 sata dostupnost, uslužnost , dobra ponuda usluge, efikasnost u rješavanju nastali problema, web stranica pregledna i bogata ponudom i prilagođena svim profilima stranaka, nadam se da ćete zadržati vaš image koji vas krasi.”
Anton Kovaljesko  -  www.koval.hr
 
"S WMD-om surađujemo više od 5 godina i jedino što možemo reći je slijedeće: Ako želite suradnju s ozbiljnom i kvalitetnom tvrtkom koja vam je na raspolaganju doslovno 24 sata onda je WMD vjerovatno jedini ispravan izbor. Na svaki naš upit bez obzira na koji se dio suradnje odnosio odgovorili su nestvarno brzo, vode računa o našim web stranicama kao da su njihove vlastite,... Bez obzira što imamo odličan i brz CMS, odlučili smo naš najzahtjevniji web projekt "Pearls - Touch of Croatia" koji ima više od 5000 stranica i 4000 fotki prebaciti na WMD CMS sistem. Vjerujem da to govori dovoljno samo za sebe" Zahvaljujemo cijelom timu WMD-a na dosadašnjoj suradnji.”
Marinko Tvrtković  -  www.med-marketing.hr
 
"WMD-tim toplo preporučam svima. Na svaki su upit i nama, i našim suradnicima, i našim klijentima odgovorili brzo, jasno i točno, a na kraju su za nas izradili i objavili i reprezentativan Web jumbo plakat koji su nam kao svojim korisnicima darovali te za njega napravili i ciljani upis u tražilice. Bravo WMD-u za ovaj jedinstveni način digitalnog marketinga!".”
Stefania Skender  -  www.pametanrast.hr
 
"Jako mi se sviđa i cijenim vaš rad i trud, imate odlične ponude i akcije, svestrani ste i stalno brinete o vašim klijentima. Korisnička podrška je u punom značenju te riječi i dostupna je u bilo koje doba dana ili noći. Server je fenomenalno brz, a Web jumbo plakat odličan! Svaka nova suradnja sa vama me ugodno iznenadi i razveseli. WMD bih preporučila svima. ”
Kristina Štrkalj  -  www.rasvjeta-mea-futura.com
 
"Poštovana gospodo! Čestitam Vam na Vašoj ideji i realizaciji JUMBO plakata. Jedistveni…”
Ivan Špoljarić  -  www.helcos.hr
 
"Nemam riječi, svaka čast, ugodno sam iznenađen. Lijepo i simpatično.”
Drago Radić  -  www.buzdo.com
 
"Vrlo smo zadovoljni novim izgledom Jumbo plakata.”
Kristian Sobol  -  www.sobol-nekretnine.hr
 
"Zahvaljujem. Sve mi se čini super, puno bolje nego ranije.”
Saša A.  -  www.suveniri.com.hr
 
"Zadovoljni smo u potpunosti sa novim izgledom Jumbo plakata.”
Darido d.o.o.  -  www.darido.hr
 
"Zahvaljujem na odličnom dizajnu jumbo plakata.”
Barbara Tepeš  -  www.nb-tepes.hr
 
"Super!”
Vedran Višnjević  -  www.alan.hr
 
"Web Jumbo plakat mi se sviđa!”
Mario Valentić  -  www.mariovalentic.com
 
"Zahvaljujem Vam se. Super izgleda plakat :)”
Invictum J.D.O.O.  -  www.inra.com.hr
 
"Odlično je. Zahvaljujem.”
LAIKA studio  -  www.izrada-weba.com
 
"Jumbo plakat izgleda izvrsno, vrlo profesionalno. Hvala!”
Ideje & Projekti d.o.o.  -  www.idejeiprojekti.hr
 
""Kad me netko pita, ima li išta brže od svijetlosti, reći ću mu: IMA, WMD :)!”
Zoran Vrhovski, VTSBJ.  -  www.vtsbj.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 1.000 kn sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Vrh stranice