Danas počinjemo s iznajmljivanjem VIRTUALNIH Jumbo plakata.

Sve potrebne informacije o iznajmljivanju i uvjetima možete naći na stranicama. Ukratko: Cilj klasičnih jumbo plakata je da se vide uz cestu, na zgradama i slično, znači na mjestima gdje imaju sigurnu vidljivost.

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

To radimo pomoću SEO ili Search Engine optimization. SEO Marketing ili ciljani internet marketing je još uvijek nešto novo u nas.

Broja jumbo plakata je neograničen.

Ovu web reklamu plaćate samo jednom, naša garancija je da će stranice biti online bar 5 godina, no sigurno će biti puno duže 10, 20 ili više godina.

Svakodnevno ćemo se truditi da povećamo važnost ove stranice
i time Vama dovedemo više posjetilaca. Web stranica se za sada važne ključne riječi (jumbo plakati, plakati) na prvom mjestu ili pri samom vrhu u svim važnijim tražilicama. PROVJERITE

Ulaganjem u ovakav marketing ili promociju svoje tvrtke u isto vrijeme postajte SPONZOR IZHR WEB PROJEKT-a.

WEB PROJEKT besplatan za građane RH znači vaše sugrađane, zaposlenike...

putem kojeg dobivaju
BESPLATNO PROFESIONALNE WEB ALATE i BESPLATNU WEB EDUKACIJU.

Uložite svoj novac korisno!!!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice