GRAD PETRINJA - Krug Prijatelja Brune Groeninga

Virtualni jumbo plakati - Petrinja - Krug Prijatelja Brune Groeninga

1884
iznajmljenih
Krug Prijatelja Brune Groeninga

Krug Prijatelja Brune Groeninga

Krug Prijatelja Brune Groeninga

Predavanje o iscjeljenju duhovnim putem

Uvodno predavanje “Pomoć i iscjeljenje duhovnim putem pomoću Učenja  Brune Gröninga, medicinski dokazivo”, održava se u utorak,28..siječnja 2014.u 17:00 sati u Hotelu Panonija,I.Kukuljevića Sakcinskog 21,Sisak Kontakt telefon : 044/538-815…..

Ulaz je slobodan.

Više  informacija na:  www.bruno-groening.org

 

Krug prijatelja Brune Gröninga

Krug prijatelja Brune Gröninga jedna je od najvećih organizacija za iscjeljenje duhovnim putem u svijetu.  U Krugu prijatelja zainteresirani mogu besplatno učiti primati Božansku snagu. Ta iscjeljujuća struja, koja se osjeti u tijelu,  pospješuje  iscjeljenje od kroničnih, degenerativnih, pa i teških organskih oboljenja. Bruno Gröning (1906-1959) je svojim uspješnim iscjeljenjima pedesetih godina prošlog stoljeća izazvao pažnju svjetske javnosti, te ostavio znanje o primanju ove iscjeljujuće snage.

Danas u okviru Kruga prijatelja djeluje  Medicinsko znanstvena stručna grupa MWF, forum od nekoliko tisuća liječnika i drugih pripadnika zdravstvenih struka. Liječnici  provjeravaju iscjeljenja i obrađuju izvještaje o iscjeljenjima. Pretpostavke da su iscjeljenja umišljena vlastitom ili tuđom  sugestijom ne mogu opstati zbog mnogobrojnih izvještaja o iscjeljenjima djece, životinja i biljaka. Radi se o duhovnoj iscjeljujućoj snazi, čija se pozitivno djelovanje može dokazati u izvještajima koje potvrđuju liječnici. Članstvo u Krugu prijatelja Brune Gröninga je dobrovoljno i besplatno,svi troškovi pokrivaju se iz dobrovoljnih priloga. Cilj učenja Brune Gröninga je da od bolesnog čovjeka učini čovjeka koji se raduje životu i koji je slobodan od tjelesnih i duhovnih opterećenja.

Više informacija na internetskoj stranici :  www.bruno-groening.org

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 1.000 kn sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Vrh stranice