ZAGREB SJEVER - Zamjenski toneri i tinte

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Sjever - Zamjenski toneri i tinte

2533
iznajmljenih
Zamjenski toneri i tinte

Zamjenski toneri i tinte

Zamjenski toneri i tinte

Prodaja tonera, tinti i printera

Na web stranicama www.moj-toner.com možete pronaći najširi izbor zamjenskih i originalnih tonera, te printera i njihove maloprodajne cijene.

Garancija kvalitete zamjenskih tinti i tonera
Bitna razlika između nekvalitetnih i kvalitetnih tonera često se ne može uočiti kod ispisa prvih stranica, ali ako vam se čini da se vaše (jeftine) toner kasete prebrzo troše vjerojatno ste u pravu! Često se dešava da iako toner nije potpuno prazan, ispis postaje bljed i vi ste prisiljeni toner zamijeniti novim.
Naše Premium toner kasete sastavljene su u renomiranim tvornicama od najkvalitetnijih dijelova te imaju performanse jednake kao orginal toneri, te smo stoga prvi ponudili 100% GARANCIJU za sve naše Premium zamjenske tinte i tonere!
Sve naše zamjenske TINTE za printere punjene su sa znatno više mililitara tinte nego kod većine konkurenata, te time ispisuju i veći broj stranica.
Ukoliko niste zadovoljni ispisom, kupljene tonere možete vratiti (uvjet je da toneri ne budu potrošeni više od 10%)

Punjenje tinti za printere
Vršimo refill, odnosno punjenje tinti za razne vrste printera kao što su HP, Canon, Samsung, Epson, OKI, Lexmark, Xerox, Konica-Minolta.
Nudimo i uslugu reparacija patrona za tintu, te unutarnjeg ispiranja patrona za tintu.

Otkup praznih tinti i tonera
Otkupljujemo prazne tj. potrošene tinte i pritom vam dajemo popust prilikom kupnje nove tinte za Vaš printer.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice