BJELOVAR - Zajednica tehničke kulture Bjelovar

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - Zajednica tehničke kulture Bjelovar

2531
iznajmljenih
Zajednica tehničke kulture Bjelovar

Zajednica tehničke kulture Bjelovar

Zajednica tehničke kulture Bjelovar

Zajednica tehničke kulture grada Bjelovar bazira se na radu s djecom i mladima.

Odgoj za slobodno vrijeme jedan je od najvažnijih zadataka suvremenog odgoja. Slobodno vrijeme je ono vrijeme u kojem je pojedinac oslobođen obveza prema obitelji, školi, poslu i široj zajednici, a koje je namijenjeno aktivnostima. Te aktivnosti odlikuje dobrovoljnost sudjelovanja i interesantnost pa u njima pojedinac zadovoljava vlastite sklonosti i razvija sposobnosti. Takva ciljeve nastoji realizirati Zajednica tehničke kulture grada Bjelovara koja okuplja mlade Bjelovarčane na zajedničkom cilju – uživanju u druženju i bavljenju tehničkom kulturom.

ZTKGBJ posebnu pažnju posvećuje darovitoj djeci i mladima, a odgojno-obrazovni učinci su značajni budući da motivacija za rad proizlazi iz slobodne volje i kreativnosti pojedinca.

Udruge zajednice su:

Aeromodelarski klub
Radio amaterski klub Bjelovar,
Modelarski klub Bjelovar,
CB radio klub Bjelovar,
Radio klub Nikola Tesla,
Fotoklub Bjelovar
i
Udruga informatičkih korisnika WiFi Bjelovar

Sva postignuća udruga zajednice značajna su na gradskoj, županijskoj, ali međunarodnoj (svjetskoj) razini. Zajednicu tehničke kulture Grada Bjelovara financira Grad Bjelovar prepoznavši važnost djelovanja u tehničkoj kulturi i dajući Zajednici važnost općeg interesa grada. Zajednica je iznimno aktivno uključena u sva gradska zbivanja i manifestacije.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice