BJELOVAR - Web dizajn i grafički dizajn - Studio Kreative

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - Web dizajn i grafički dizajn - Studio Kreative

2533
iznajmljenih

Web dizajn i grafički dizajn - Studio Kreative

Web dizajn i grafički dizajn - Studio Kreative

Studio kreative je dizajnerski studio sa desetogodišnjim iskustvom u web i grafičkom dizajnu.

Izrađujemo kreativne i funkcionalne web stranice, portale i web shopove na CMS sustavima.

Optimiziramo stranice kako bi postigle bolju poziciju na tražilicama, veću posjećenost, i time vam donijele veću zaradu.

Osmišljavamo logotipe, izrađujemo knjige grafičkih standarda, dizajniramo posjetnice, kataloge, brošure te radimo pripremu za tisak.

Vjerujemo da vrhunski dizajn nastaje iz strasti i želje za stalnom promjenom, učenjem i svladavanjem izazova.

IZRADA WEB STRANICA

Možemo napraviti stranicu kakvu zamislite ili možemo zamisliti stranicu za vas!
Web stranice radimo u CMS-u, najsuvremenijim alatima i programskim jezicima, kako bi bile što ljepše, brže, funkcionalnije i prilagođene svim vrstama uređaja - od mobitela i tableta do velikih monitora.

IZRADA WEB SHOPA

Svakom projektu izrade web shopa pristupamo individualno i stavljamo veliki naglasak na potrebe klijenta.
Pobrinuti ćemo se da doživljaj kupovanja u vašoj trgovini bude ugodan, intuitivan, pregledan i u potpunosti prilagođen svim uređajima.
Web shopovi koje isporučujemo podržavaju sve Payment gateway sustave u Hrvatskoj, PayPal, te plaćanje virmanom i pouzećem.
Sve narudžbe se prate i uvijek imate dostupne podatke o poslovanju web shopa, realiziranim transakcijama i ostalim bitnim parametrima.
Nakon što završimo sa izradom web trgovine, moći ćete na jednostavan način mijenjati sve podatke na stranici, dodavati nove artikle ili uređivati postojeće.

DIZAJN I IZRADA LOGOTIPA

Izrada i dizajn logotipa je središnji često najvažniji dio vizualnog identiteta tvrtke. Logo prenosi važnu poruku o samom poslovanju i njegovim karakteristikama te stvara općenitu sliku o brendu.
Vašim se logotipom vizualno predstavljate, stoga je važno da bude različit, prepoznatljiv, prikladan, praktičan i jednostavne grafičke forme.
Pametno osmišljen logotip uvijek ostavlja mjesta za razvoj i nadogradnju brenda.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice