BJELOVAR CENTAR - Visoka tehnička škola - Bjelovar

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar centar - Visoka tehnička škola - Bjelovar

2524
iznajmljenih
Visoka tehnička škola - Bjelovar

Visoka tehnička škola - Bjelovar

Visoka tehnička škola - Bjelovar

Misija Visoke tehničke škole u Bjelovaru je izobrazba kompetentnih stručnjaka iz područja tehničkih i biomedicinskih znanosti za potrebe gospodarstva, zdravstvenog sustava i drugih subjekata orijentirani na kontinentalne regije Republike Hrvatske.

Kontinuiranu izobrazbu i unaprjeđenje znanja i vještina studenata i ljudskih resursa Visoka tehnička škola provodi izvođenjem usmjerenih stručnih i specijalističkih studija, programa cjeloživotnog obrazovanja i neposredne suradnje s gospodarstvom.

Stalni rast i nadzor kvalitete, konkurentnost i kompetitivnost stručnog rada važne su i trajne odrednice razvoja ustanove.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice