VARAŽDIN - VIP Media

Virtualni jumbo plakati - Varaždin - VIP Media

2531
iznajmljenih
VIP Media

VIP Media

VIP Media

ViP Media Vaš poslovni partner za digitalno doba.

ViP Media je mlada tvrtka, osnovana 2011. godine s jednim ciljem - da digitalizira poslovanje tvrtki i obrta koji žele postati konkurentniji na domaćem i stranom tržištu. Naše usluge kombinacija su grafičkog dizajna, programiranja, savjetovanja i provođenja kreativnih online marketinških kampanja. Želimo se pozicionirati kao digitalna agencija koja svojim klijentima pruža optimalna rješenja na području izrade web stranica, internet marketinga i implementacije suvremenih poslovnih aplikacija.

Naš tim čine mladi stručnjaci i talenti, specijalizirani u područjima koje smatramo najnužnijima za pružanje kvalitetne, full-service usluge našim klijentima.

Uz maksimalnu jednostavnost u procesu realizacije projektne ideje, klijentima donosimo opipljive rezultate i otvaramo vrata novim prilikama u Vašem poslovanju.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice