OTOK KRK - Villa sv. Petar

Virtualni jumbo plakati - Otok Krk - Villa sv. Petar

2533
iznajmljenih
Villa sv. Petar

Villa sv. Petar

Villa sv. Petar

Prostrana i komforna luksuzna rustikalna villa od 5 zvjezdica. Villa Sv. Petar pružiti će Vam idealno mjesto za odmor u ljetnim i zimskim mjesecima.

Dosta Vam je dnevnog užurbanog ritma, želite uživati u miru i tišini ili provesti aktivni odmor uz brojne rekreacijske sadržaje, šetnju, vožnju bicikla, branje šparoga i gljiva... ili jednostavno uživati u miru bazena, te nesmetano upijati boju.

Okružena je šumom i poljima, predivnim pogledom na okolnu prirodu i srednjovjekovnu crkvicu Sv. Petra, po kojoj je upravo dobila ime. Prostrani okoliš, zelenilo, u rustikalnom stilu opremljen interijer, pregršt sunca i blizina svih krčkih mjesta, gradova i znamenitosti omogućit će Vam pravo uživanje u odmoru!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice