SPLIT - Villa Maranata

Virtualni jumbo plakati - Split - Villa Maranata

2530
iznajmljenih
Villa Maranata

Villa Maranata

Villa Maranata

VILLA MARANATA ***** je luksuzna villa s pet zvjezdica u prirodi.

Ostvarenje je čovjekovog sna da uživa u vrhunskom luksuzu, u prirodnom i zdravom okruženju, s mirisima mediteranskog bilja i potpuno okrenuta prema moru, sa spektakularnim pogledom na srednjojadranske otoke.

Ukoliko želite uživati u pogledu na dramatičnu ljepotu planine, dovoljno se s terase okrenuti prema sjeveru, vidjet ćete vrhove planine Mosor kako dodiruju nebo…

Dodatne usluge kao što su razne proslave, zabave, medeni mjesec, poslovne sastanci, teambuildingm, anti-stres programi, tečajevi kuhanja i terapije mršavljenja dogovaraju se posebno upitom na e-mail adresu.

Više informacija pogledajte na našoj stranici klikom na VILLA MARANATA *****

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice