ZAGREB-NOVI ZAGREB - VerVita sokovnici i blenderi

Virtualni jumbo plakati - Zagreb-Novi zagreb - VerVita sokovnici i blenderi

2533
iznajmljenih
VerVita sokovnici i blenderi

VerVita sokovnici i blenderi

VerVita sokovnici i blenderi

Ekipa tvrtke VerVita otkriva prednosti njihovog sokovnika koji djeluje na principu hladnog prešanja:

"Postupak hladnog prešanja jedinstven je po kvaliteti dobivenog soka. Kad jednom proba takve svježe iscijeđene sokove, svatko će primijetiti izražene boje, puni okus i aromatičan miris koji je bitno drugačiji od sokova dobivenih iz klasičnih centrifugalnih sokovnika od istih namirnica. Čim se iscijedi par čaša soka, postaje jasno zašto je sokovnik VerVita pod raznim imenima postao hit 2010. u cijelom svijetu."


Objasnili su da su osnovne prednosti VerVita sokovnika:

  • Visoko učinkovit proces koji istisne i očuva sve nutritijente iz svih vrsta namirnica, od tvrdih kao žuta mrkva, do mekanih kao lubenica.
  • Lako korištenje uz nečujan i siguran rad bez guranja namirnica... najmlađa korisnica ima godinu i pol i uz nadzor sama uključi sokovnik i od pripremljenih namirnica radi sok gledajući kroz prozirnu posudu sporo okretanje mehanizma i cijeđenje soka kao pravi igrokaz boja.
  • Jedinstvenost... jedino sokovnici koji rade na principu hladnog prešanja mogu cijediti savršene sokove od zelenog lisnatog povrća koje danas stručnjaci smatraju najzdravijim sokovima, a zeleni sokovi uz dodatak banane postaju delicije prihvatljive svakom nepcu.
  • Sokovnik VerVita cijedi grožđe ili nar tako da melje njihove zdrave koštice u sok, pasira rajčicu neviđenom brzinom i kvalitetom, radi superzdravo bademovo mlijeko... svako voće ili povrće u sokovniku VerVita rado će osloboditi sve svoje boje, mirise, okuse i nutritijente i postati pravi izvor zdravlja u svačijoj kuhinji!


Jedini hrvatski brend sokovnika

Ekipa VerVite ističe kako je ponosni što kroz jedini izvorno hrvatski brend sokovnika mogu ponuditi samo najbolje, sokovnik uz pomoć kojeg možeš s uživanjem otključati sve ono što nude svježi plodovi prirode - enzime, vitamine, minerale, organsku vodu - i sve to u najfinijim okusima i aromama svježeg soka u tvojoj čaši.

Otkrij zašto se većina korisnika VerVita sokovnika naprosto zaljubi u ovaj uređaj i vozi ga kao obiteljskog ljubimca i na ljetovanje. Idealan je dar bližnjima kojima želiš pokloniti mogućnost zdravijeg i veselijeg života, i radi toga su u VerViti u ovo vrijeme darivanja dodatno snizili cijenu sokovnika, koja je sad povoljnija nego u zapadnoeuropskim zemljama (za isti uređaj)!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice