ĐURĐEVAC ZAPAD - Vatrogasci Bjelovar

Virtualni jumbo plakati - Đurđevac zapad - Vatrogasci Bjelovar

2520
iznajmljenih
Vatrogasci Bjelovar

Vatrogasci Bjelovar

Vatrogasci Bjelovar

Vatrogasna zajednica dobrovoljna je stručna, humanitarna i nestranačka udruga od interesa za Republiku Hrvatsku u području zaštite od požara i vatrogastva.

Zajednica je osnovana s ciljem unapređivanja, organiziranja i djelovanja dobrovoljnog i profesionalnog vatrogastva i vatrogasnih postrojbi, te promicanja interesa udruga dobrovoljnih vatrogasaca i vatrogasnih postrojbi na području Grada Bjelovara.

Vatrogasna zajednica Grada Bjelovara je organizacija u kojoj su udružene tri članice profesionalnih vatrogasnih postrojbi i 20 članica dobrovoljnih vatrogasnih društava. Područje djelovanja je Grad Bjelovar i 31 pripadajuće naselje, obuhvaćajući ukupnu površinu od 191,9 km2, gdje živi oko 44 tisuće stanovnika.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice