BJELOVAR CENTAR - Vatrogasci

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar centar - Vatrogasci

2524
iznajmljenih
Vatrogasci

Vatrogasci

Vatrogasci

Dobrovoljno vatrogasno društvo Bjelovar jedno je od najstarijih vatrogasnih društava u Republici Hrvatskoj. Osnovano je 1873. godine, a iz njega je potekla i Javna vatrogasna postrojba grada Bjelovara.

Danas društvo djeluje u preventivnim zadacima i na taj način se izvrsno nadopunjuje sa javnom vatrogasnom postrojbom koja djeluje operativno.

Zanimljivo je za istaknuti da oko pedeset posto pripadnika Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara osim zanimanja profesionalni vatrogasac, članovi su i još jednog dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Kako bi bili što učinkovitiji na intervenciji, vatrogasci u svakome trenutku moraju biti spremni. Stoga se svakodnevno održavaju teorijske i praktične vježbe. Rješavaju se taktički zadaci i provjerava oprema. Pregledavaju se vozila i mogući se kvarovi odmah rješavaju. Ne smije biti ni najmanje pogreške koja bi mogla ometati rad na samoj intervenciji.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice