ZAGREB CENTAR - Uzitak & Tekst

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Centar - Uzitak & Tekst

2533
iznajmljenih
Uzitak & Tekst

Uzitak & Tekst

Uzitak & Tekst

MeandarMedia

Izdavačka kuća Meandar media pokrenuta je kao druga faza (od 2005) projekta Meandar, utemeljenog 1992. godine.

Iz standardnu produkciju knjiga i knjižaru Užitak & text, planirana je produkcija knjiških sadržaja na drugim medijima, od zvučnih knjiga do internetskih publikacija. Presjek produkcije kuće Meandar/Meandar media obuhvaća djela iz suvremene književnosti i književne tradicije, preko značajnih djela iz teorije, kritike i esejistike za područja kao što su likovna umjetnost, teatar, film, glazba ili općeniti kulturološki sadržaji, odnosno fenomeni aktualnog vremena.

Meandar media objavljuje godišnje oko 30 naslova iz svih spomenutih područja, a značajan broj djela hrvatskih autora preveden je na desetak svjetskih jezika.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice