KASTAV - Usluge čišćenja ARX

Virtualni jumbo plakati - Kastav - Usluge čišćenja ARX

2520
iznajmljenih
Usluge čišćenja ARX

Usluge čišćenja ARX

Usluge čišćenja ARX

ARX usluge čišćenja, sa sjedištem u Kastvu (Rijeka), registriran je za obavljanje svih vrsta čišćenja. Afirmiran je i uspješan gospodarski subjekt kojeg čine ljudi s dugogodišnjim iskustvom na poslovima vezanim za uslužnu djelatnost, a naročito u održavanju čistoće poslovnih i stambenih prostora te objekata za odmor. Naše reference čine zadovoljni korisnici koji cijene kvalitetu i korektan poslovni odnos.

Usluge pružamo, malim i srednjim i velikim tvrtkama čije urede i proizvodne pogone održavamo te u stambenim zgradama i turističkim objektima, na poslovima čišćenja stubišta.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice