BJELOVAR ZAPAD - Udruga osoba oštećena sluha Bjelovarsko-bilogorske županije

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar zapad - Udruga osoba oštećena sluha Bjelovarsko-bilogorske županije

2533
iznajmljenih
Udruga osoba oštećena sluha Bjelovarsko-bilogorske županije

Udruga osoba oštećena sluha Bjelovarsko-bilogorske županije

Udruga osoba oštećena sluha Bjelovarsko-bilogorske županije

Udruga osoba oštećena sluha Bjelovarsko-bilogorske županije je dragovoljna, nestranačka i neprofitna udruga s humanitarnim ciljevima, koja okuplja sve osobe oštećena sluha (gluhe, nagluhe i gluhoslijepe), kao i roditelje djece i mladeži koja nemaju ili imaju ograničenu radnu sposobnost na području Bjelovarsko-bilogorske županije, u jedinstvenu zajednicu sa svrhom promicanja kvalitetnijeg života i ostvarivanju i zaštiti njihovih pojedinačnih i zajedničkih interesa.

Udruga ima svojstvo pravne osobe upisom u registar kod Ureda za opću upravu u Bjelovaru. Udruga djeluje u skladu sa zakonom i Statutom na području Bjelovarsko-bilogorske županije pod nazivom: Udruga osoba oštećena sluha Bjelovarsko-bilogorske županije.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice