ZAGREB - Trigon DizaloTehnika d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Trigon DizaloTehnika d.o.o.

2531
iznajmljenih
Trigon DizaloTehnika d.o.o.

Trigon DizaloTehnika d.o.o.

Trigon DizaloTehnika d.o.o.

Trigon dizalotehnika d.o.o. je osnovana 1994. godine sa sjedištem u Zaprešiću kraj Zagreba u svom prodajnom asortimanu ima proizvode najrenomiranijih njemačkih proizvođača u svojoj branši, GEDA za viseće skele, krovopokrivačke i građevinske dizalice te Böcker, Paus i Steinweg za krovopokrivačke i građevinske dizalice, Plettac i Layher za brzomontažne skele, američka tvrtka GENIE za teretno montažne liftove i liftove održavanja na visini te samohodne platforme, danska tvrtka Denka za sve vrste radova na visini.

Naši ciljevi:

  • uz maksimalnu kvalitetu ponude steći
  • zadovoljne kupce
  • ponuditi vrhunske proizvode najpoznatijih proizvođača u građevinarskoj industriji na hrvatskom tržištu a i izvan njega
  • našim građevinarima, krovopokrivačima, obrtnicima ponuditi sve na jednom mjestu
  • što im omogućuje lakši rad s materijalom.


Naše geslo: “Ne samo prodati nego stvoriti stalno zadovoljnu mušteriju!”

Trigon dizalotehnika d.o.o. se u potpunosti prilagodila hrvatskom tržištu, zato za sve navedene strojeve u prodaji ima osiguran servis. Također povoljno nudimo najam svih strojeva uz maksimalnu tehničku podršku za vrijeme najma.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice