VIROVITICA - TiM d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Virovitica - TiM d.o.o.

2533
iznajmljenih
TiM d.o.o.

TiM d.o.o.

TiM d.o.o.

TiM d.o.o je firma koja se bavi proizvodnjom poljoprivredne mehanizacije, željeznih konstrukcija, industrijskih i poljoprivrednih hala, te svim ostalim uslugama metalne struke. Također vršimo usluge prenamjene svih vrsta strojeva, priključaka, hala, itd.

TiM d.o.o je novo osnovana firma s puno iskusnih djelatnika koji su u mogućnosti ispuniti sve Vaše želje u visoko kvalitetan proizvod. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji svih vrsta priključaka za poljoprivrednu, voćarsku, vinogradarsku i šumarsku djelatnost omogućuje nam lakoću pri izradi mehanizacije bilo kakve vrste.

Isto tako firma se bavi i izradom industrijskih ili poljoprivrednih hala s već razrađenom konstrukcijom garantirane kvalitete. U mogućnosti smo izraditi hale za skladištenje usjeva i pogonom za kompletnu preradu iste, uz to pružamo i usluge održavanja te servisa. Osim toga izrađujemo i balkonske i dvorišne ograde, nadstrešnice, klizna ili zaokretna dvorišna i ulazna vrata.

Također izrađujemo i ostale proizvode od metala poput: industrijskih vrata čelične konstrukcije s panelima, vrata za skladišta, stepenice i ostalo.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice