ZAGREB - Tiffany studio - lampe

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Tiffany studio - lampe

2531
iznajmljenih
Tiffany studio - lampe

Tiffany studio - lampe

Tiffany studio - lampe

„Boja je za oči ono što je glazba za uši“ - tvrdio je to L.C.Tiffany cijeloga života neumorno tragajući za novim rješenjima i idejama.

A upravo onako kako su orkestri diljem svijeta kroz stoljeća posrednici u prenošenju ingenioznosti starih majstora glazbe, tako bismo i reprodukcije originalnih Tiffanyjevih svjetiljki mogli nazvati našom ulaznicom u taj čaroban, neponovljiv i nakon više od stoljeća još uvijek nevjerojatno svjež i inovativan svijet boja i oblika.

Tiffany svjetiljka sinonim je za luksuz, vrhunsku eleganciju te odaje istančan ukus profinjenosti i smisao za lijepo. Svojom ljepotom i toplinom oplemenit će svaki prostor na najbolji mogući način spajajući prošlo i sadašnje,
radicionalno i inovativno, krhkost svoje teksture i vječnost svoje ljepote.

Budući kako se već 15 godina bavimo Tifanijem, prepoznavši kroz to vrijeme visokosofisticirani ukus naših zahtjevnih kupaca, koji uvijek traže više, 2005. godine pokrenuli smo vlastiti brand s dizajnerskim odjelom u Zagrebu, nadajući se kako ćemo ispuniti Vaše želje i dokazati kako je hrvatsko tržište spremno pokazati svoju rafiniranost.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice