ZADAR - Taxi ELVIS

Virtualni jumbo plakati - Zadar - Taxi ELVIS

2531
iznajmljenih
Taxi ELVIS

Taxi ELVIS

Taxi ELVIS

Taxi Elvis je taxi služba sa dugogodišnjom tradicijom i vrhunskom uslugom transfera prepoznatom od strane mnogobrojnih žitelja grada Zadra i njihovih gostiju. Ovome pridonosi i činjenica da smo se etablirali i ostvarili suradnju s velikim brojem poslovnih subjekata koji prilikom posjeta Hrvatskoj i zadarskom kraju uvijek iznova traže upravo naše usluge prijevoza.

Sigurno i brzo prevozimo klijente do željenih odredišta po cijelom Zadru, iz ili do Zračne luke Zadar, Novalje, nacionalnih parkova Plitvice, Krka, Paklenica te do svih ostalih dalmatinskih odredišta, kao i onih u unutrašnjosti zemlje.

Ukoliko i Vi želite siguran i brz prijevoz od Vašeg odredišta, koristite taxi službu Elvis, jamčimo Vam visoku razinu pružene usluge i pristupačne cijene.

Za više informacija, kliknite na: Taxi Elvis

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice