ČAKOVEC - Superna - Izrada projekata, projekti EU, EU fondovi

Virtualni jumbo plakati - Čakovec - Superna - Izrada projekata, projekti EU, EU fondovi

2533
iznajmljenih
Superna - Izrada projekata, projekti EU, EU fondovi

Superna - Izrada projekata, projekti EU, EU fondovi

Superna - Izrada projekata, projekti EU, EU fondovi

Superna

Superna je tvrtka utemeljena na znanju, iskustvu i primjerima dobre prakse koja pruža tehničku i savjetodavnu podršku tvrtkama i institucijama te javnoj upravi na području financiranja projekata i poduzetničkih ideja kroz EU fondove u svim fazama: od razvoja ideje do projektnog prijedloga, pripreme i izrade projektne i investicijske dokumentacije, izrade natječajne dokumentacije, provedbe postupaka javne nabave, implementacije projekata te evaluacije rezultata.

Naše vrijednosti su otvorenost za nove ideje i ljude, optimizam, profesionalnost, pristupačnost, stručnost, inovativnost, fleksibilnost, strast i motivacija.

Superna d.o.o.
Tehnološko inovacijski centar
Bana Josipa Jelačića 22B
1. kat / Ured br. 5
HR-40000 Čakovec
Tel. +385-40-499-450
E-mail: info@superna.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice