ZAGREB JARUN CENTAR - Spiritus koncept d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Jarun centar - Spiritus koncept d.o.o.

2524
iznajmljenih
Spiritus koncept d.o.o.

Spiritus koncept d.o.o.

Spiritus koncept d.o.o.

Profil tvrtke Spiritus koncept d.o.o. je prodaja sauna, bazenskih i wellness proizvoda renomiranih europskih proizvođača na području cijele Hrvatske.

U suradnji s partnerima redovito nadopunjavamo asortiman proizvoda i usluga, kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca i njihove zahtjeve do najsitnijih detalja, prema dogovorenim rokovima i ostalim uvjetima, čime gradimo korektnu i dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Asortiman opreme za vrt i bazene proseže se od orjentalnih proizvoda originalnih finskih vrućih kupki i peći na drvo za zagrijavanje bazenske vode do najmodernih uređaja, tehnike i materijala vezanih za izgradnju, opremanje i održavanje bazena.

Širok raspon kvalitetnih proizvoda povezanih sa saunama nudi veliki asortiman peći za saune, upravljačkih panela, opreme za izgradnju i rekonstrukciju, generatore pare, infra elemenate, color lampe, pribor, aromatična ulja i mirise, kozmetiku, tekstil, ambijentalne proizvode...

Osjećajte se slobodni kontaktirati nas u vezi svakog pojedinačnog proizvoda, detaljnijih uputa, objašnjenja ili informacija općenito.

Veselimo se Vašem pozivu!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice