ZAGREB - SONUS ART

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - SONUS ART

2531
iznajmljenih
SONUS ART

SONUS ART

SONUS ART

Tvrtka SONUS ART audio/video osnovana je 2003. godine. Poslovna orijentacija tvrtke je specijalizirana maloprodaja vrhunskih hi-fi komponenti, zvučnika i opreme za kućno kino.

Uvoz, logistiku i distribuciju od samog početka za nas obavlja tvrtka TD Elektronika d.o.o., iako surađujemo i s drugih ekskluzivnim uvoznicima.

Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji i stalnim inovacijama SONUS ART audio/video se profilirao u vodećeg hrvatskog ovlaštenog dealera vrhunskih hi-fi brandova.

U našoj trgovini, kao i na web shopu nudimo mogućnost beskamatnog kartičnog plaćanja na 12 rata i besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku.

Pozivamo Vas da se priključite našoj brojnoj Facebook zajednici, pratite nas na Twitteru i pregledate naše video snimke na Youtube-u.

Ukoliko Vam se svidi ono što vidite, predlažemo da dogovorite prezentaciju omiljenog hi fi gadgeta u našoj trgovini.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice