ZAGREB PEŠĆENICA - Solar Spirit

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Pešćenica - Solar Spirit

2533
iznajmljenih
Solar Spirit

Solar Spirit

Solar Spirit

Solar Spirit je koncept cjelovitog zdravlja, wellnessa i života općenito. Primjenjuje prirodne načine i tehnike, te razvija unutarnje snage i potencijale čovjeka, sa ciljem da pojedinac svjesno počne kreirati vlastito zdravlje i život. Kroz programe vježbanja, edukacije, izlete, seminare, radionice, predavanja i sl. podržava pojedince u kreiranju vlastitog zdravlja, wellnessa i kreativnog življenja.

Zdravlje nije samo odsustvo bolesti već potpuno blagostanje
na svim razinama. To je ujedno i definicija wellnessa.
Mi smo multidimenzionalna bića i svaki naš aspekt (dimenzija) utječe na naše ZDRAVLJE
i naš život u cjelini.

SOLAR SPIRIT potiče pojedinca na unutarnje djelovanje i svjesnu preobrazbu u smjeru koji će mu donijeti višu razinu zdravlja, zadovoljstva i uspjeha.
Zdravlje je rezultat naših iskustava i doživljaja tijekom života, naših stavova, znanja, emocija, misli, djelovanja, nasljeđa, navika, unutarnjih žudnji i želja itd....rezultat je onoga sa čime smo došli u život i onoga što smo doživljavali tijekom života.

Da bi ostvarili wellness, potrebno je iscijeliti i uskladiti svaki aspekt našeg bića; fizički, mentalni, emocionalni i duhovni, a u širem smislu i wellness okoline (kao brigu o Zemlji i Prirodi o kojima također ovisi naše zdravlje).

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice