DUBROVNIK - Sobe Bokšić

Virtualni jumbo plakati - Dubrovnik - Sobe Bokšić

2514
iznajmljenih
Sobe Bokšić

Sobe Bokšić

Sobe Bokšić

Na samom jugu Hrvatske nalazi se najljepši grad u Hrvatskoj ako ne i u Europi, (mi svakako tako mislimo) – grad Dubrovnik kojeg često nazivamo i biserom jadrana.

Dubrovnik je pun turista u predsezoni, sezoni i postsezoni pa je sve veći slučaj da se turisti odlučuju za nešto mirniju, jeftiniju a i dalje dosta atraktivnu opciju također bogatu vlastitom poviješću, koja je još bogatija predivnim i raznovrsnim plažama i gdje parkirno mjesto nije problem a do Dubrovnika Vam treba tek par minuta. Upravo to možete pronaći u Župi dubrovačkoj - raju dubrovačke rivijere, gdje je sve što se isplati posjetiti na dohvatu ruke a opet nije u srcu velikih gužvi te su cijene dosta pristupačnije.

Upravo u tom raju nalazi se i naš dom – „Sobe Bokšić“. Dugi niz godina bavimo se iznajmljivanjem privatnog smještaja te Vam iz godine u godinu pokušavamo ponuditi sve kvalitetniji i udobniji smještaj uzimajući kao orijentir upravo želje Vas gostiju. Sobe su udobne i čiste a najveće oduševljenje gostima su naše predivne velike terase s prirodnim hladom gdje se svi gosti druže i izmjenjuju iskustva u predivnom prijateljskom ozračju uz kapljicu domaćeg vina i domaće delicije. Obitelj Bokšić stoji Vam na raspolaganju tijekom cijelog Vašeg boravka te sve čitatelje ovog teksta još jednom pozivamo da dođu u naš dom gdje ćemo im imati priliku i osobno poželjeti srdačnu dobrodošlicu.

Više informacija na www.sobeboksic.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 1.000 kn sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice