ZAGREB TREŠNJEVKA - Smart Mall web shop za uređenje kuće, vrta i okućnice

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Trešnjevka - Smart Mall web shop za uređenje kuće, vrta i okućnice

2531
iznajmljenih
Smart Mall web shop za uređenje kuće, vrta i okućnice

Smart Mall web shop za uređenje kuće, vrta i okućnice

Smart Mall web shop za uređenje kuće, vrta i okućnice

Smart Mall je internet trgovina koja nudi sve proizvode za kuću i dvorište koji su Vam potrebni, na jednom mjestu. Kupovina u web shopu Smart Mall je izuzetno jednostavna i potpuno sigurna. Jamčimo da su svi naši proizvodi kvalitetni uz povoljne cijene, te brzo možete naći proizvode koji Vas interesiraju i dostupni su u samo nekoliko klikova mišem.

Smart Mall nudi široki asortiman kvalitetnih proizvoda za kuću i okućnicu od kojih izdvajamo proizvode za kuhinju kao posuđe, mali kućanski aparati, kuhinjska pomagala i pribor, zatim proizvode i aparate za čišćenje kuće i dvorišta kao što su robot usisavač te robot za čišćenje i pranje prozora, aparate za wellness, proizvode za vrt i okućnicu, sve potrebne proizvode za boravak na otvorenom kao što su sportski rekviziti te proizvodi za zabavu.

U ponudi možete naći i razne suvenire, poklone i tehniku , kao što su laptopi, tableti, pametni satovi, pametne narukvice, pametni telefoni i ostala tehnika.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice