ZAGREB CENTAR - Slastičarnica Jakšić

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Centar - Slastičarnica Jakšić

2531
iznajmljenih
Slastičarnica Jakšić

Slastičarnica Jakšić

Slastičarnica Jakšić

Slastičarnica “Jakšić” osnovana je 1936 godine, kada je Ivan Jakšić počeo raditi kao šegrt kod rođaka Kovačevića, da bi 1956 preuzeo slastičarnicu, koja je sve do danas ostala u obitelji.
Nakon Ivana Jakšića nastavili su obiteljsku tradiciju njegove kćeri Ljiljana i Biserka, danas slastičarnicu vode Denis i Sandra, unuci Ivana Jakšića.

Kolači se i danas proizvode po staroj recepturi, bez dodataka adivita, praškova i ostale kemije koja je danas prisutna u većini kolača.

Slastičarnica je poznata po svojim kremšnitama, makovnjačama, orahnjačama, štrudlama od višanja, sira i bućnice, kolačima od kestena, čajnom pecivu i naravno krafnama u zimskim mjesecima.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice