ZAGREB - Sindikat INAŠ

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Sindikat INAŠ

2533
iznajmljenih
Sindikat INAŠ

Sindikat INAŠ

Sindikat INAŠ

Sindikat radnika INE i društava INE, poznatiji kao INAŠ, najveći je sindikat u INA, d.d. sa članovima u svim njenim organizacijskim cjelinama, kao i u drugim društvima INA Grupe,

odnosno tvrtkama TRS d.o.o., STSI d.o.o., Maziva-Zagreb d.o.o., Crosco d.o.o. i ITR d.o.o. Najveći smo sindikat u Tifonu djelujemo i u Plinacru te Energopetrolu, BH Prometu i Rafineriji Slavonski Brod. Osnovani smo 12. lipnja 1991. godine pod nazivom Sindikat radnika Ina-Trgovine, a osam godina kasnije, nakon restrukturiranja i reorganizacije INA-e, mijenjamo ime u INAŠ-Sindikat radnika INE i društava INE te djelujemo u svim djelatnostima i organizacijskim cjelinama INA,d.d. No, s organizacijskim promjenama proširili smo sindikalno djelovanje na sva novoosnovana društva INA Grupe, ali i brojne tvrtke iz industrije nafte i plina, te danas okupljamo više od 4 tisuće i petsto članova.

Borba za radnička prava svakog člana

Osnovna misija INAŠ-a je zaštita i promicanje prava i interesa svakog člana, što uključuje:

definiranje prava zaposlenih kroz kolektivno pregovaranje
sigurnost zaposlenja, poboljšanje materijalnih i socijalnih interesa članstva
ostvarivanje svih prava temeljenih na Zakonu o radu i popratnom radno-socijalnom zakonodavstvu, Kolektivnom ugovoru, te Zakonu o zaštiti na radu i sl.
poboljšanje uvjeta rada i više socijalne pravde u odnosima rada i kapitala
- solidarnost među zaposlenicima
- socijalni dijalog
Svakodnevno se svim sindikalnim sredstvima borimo za očuvanje radnih mjesta i radničkih prava svih članova INAŠ-a. Naši članovi često se susreću s nizom problema, pa tako i pravne i financijske prirode, u čemu im pružamo besplatnu pravnu pomoć i financijsku u okviru sindikalnih mogućnosti.

Da smo prepoznati kao sindikat kojem je na prvom mjestu interes svakog pojedinog člana potvrđuje i činjenica da nam se gotovo svakodnevno pridružuju novi članovi iz brojnih tvrtki u industriji nafte i plina.

Kako i Vama možemo pomoći pročitajte klikom na INAŠ

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice