BUZET - Servis viličara E&E Buzet

Virtualni jumbo plakati - Buzet - Servis viličara E&E Buzet

2531
iznajmljenih
Servis viličara E&E Buzet

Servis viličara E&E Buzet

Servis viličara E&E Buzet

Poduzeće SERVIS VILIČARA E&E BUZET osnovano je 2000. godine sa izrazitom željom za uspjehom na tržištu servisiranja, održavanja, prodaje , rezervnih dijelova te najma viličara i radnih strojeva.

Glavna djelatnost poduzeća je trgovina na veliko i malo radnim strojevima, naglašeno na prodaju, servis te najam viličara i radnih strojeva, kao i prodaja rezervnih dijelova za viličare i traktore.

Brigu o vašem viličaru prepustite nama. Time smanjujete troškove održavanja i rizik zastoja u radu vaše tvrtke.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se potruditi da suradnja bude dugotrajna i uspješna.

Imamo stalnu zalihu sitnih potrošnih rezervnih dijelova za viličare te specijalnih dijelova vezanih za viličare, trakcijske baterije, gume te sve popratne uređaje zahtjevane prema potrebama kupaca.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice