ČAZMA - Sabcommerce d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Čazma - Sabcommerce d.o.o.

2531
iznajmljenih
Sabcommerce d.o.o.

Sabcommerce d.o.o.

Sabcommerce d.o.o.

Poduzeće je osnovao gospodin Mijo Sabljić.

Kako je on i zamislio obiteljsko poduzeće u kojem će raditi njegova djeca i u kojem će si osigurati budućnost tako je ostalo i do danas, u vlasništvu njegova sina, vlasnika i direktora gospodina Filipa Sabljića.

U samim počecima razvoja intenzivo se bavimo uvozom i prodajom rezane građe iz Republike Slovenije na čemu i baziramo svoje poslovanje i našu budućnost. Nažalost, nakon nekoliko vrlo uspješnih godina zbog promjena cijena i odnosa na tržištu i neprofitabilnosti daljnje prodaje rezane građe, u suradnji s partnerima iz Republike Slovenije polako se okrećemo poslovanju, kupnji i prodaji, stočne hrane i komponentama za stočnu hranu.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice