ZAGREB MEDVEŠĆAK - Rozi step - Medicinska pomagala

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Medvešćak - Rozi step - Medicinska pomagala

2524
iznajmljenih
Rozi step - Medicinska pomagala

Rozi step - Medicinska pomagala

Rozi step - Medicinska pomagala

Rozi Step

ESTETSKA KIRURGIJA

Povećanjem broja plastičnih operacija povećava se i potreba za informiranjem pacijenata. Kao distributeri imamo obavezu pružiti na ovim stranicama informacije o operacijama i našim proizvodima koji se koriste kod rekonstruktivne i estetske plastične kirurgije, tretmana ožiljaka, tretiranja bora i sl.

ORTOPEDIJA

Vrhunska kvaliteta, tehnologija i dizajn s ciljem čovjeku omogućiti lakši, bolji i kvalitetniji život, ono je što kompanija medi pruža godinama svojim programom ortoza.

ANATOMSKA OBUĆA

Alegria by PG Lite - Linija zabavne obuće koju proizvodi proizvođač vrhunske obuće iz Kalifornije. Moderno dizajnirana ženska anatomska obuća. Udobnost nikada nije izgledala ovako lijepo!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice