ČAKOVEC - Ronis.d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Čakovec - Ronis.d.o.o.

2531
iznajmljenih
Ronis.d.o.o.

Ronis.d.o.o.

Ronis.d.o.o.

Ronis od 1997. prodaje i instalira potrošačku elektroniku i računalnu opremu; kućni hi-fi, televizore, car audio, profesionalni audio, računala i it opremu. Zastupamo najpoznatije svjetske brandove i proizvođače u ovom segmentu, a ponudu stalno pažljivo proširujemo kvalitetnim proizvodima. Generalni smo distributer japanske tvrtke Alpine, najpoznatijeg svjetskog proizvođača av opreme za vozila i brodove. Sjedište tvrtke je u Čakovcu, a maloprodajne poslovnice imamo u Zagrebu, Rijeci i Čakovcu.

Uz samu prodaju, vršimo i usluge dostave i postavljanja hi-fi sustava i televizora, te ugradnje autoakustike, daljinskog zaključavanja, daljinskog paljenja, autoalarma, parking senzora i handsfree sustava. Zadovoljan kupac je naš cilj, a svoju uslugu stalno poboljšavamo i prilagođavamo u svrhu što jednostavnije, brže i kvalitetnije usluge. Naša referenca su tisuće kupaca koji nam se opet vraćaju i stalni rast prometa unatoč kriznim godinama.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice