METKOVIĆ - Rigipsherc

Virtualni jumbo plakati - Metković - Rigipsherc

2531
iznajmljenih
Rigipsherc

Rigipsherc

Rigipsherc

Optimiranje krojnih naloga, piljenje na točnu mjeru uz poštivanje vrlo visoke kvlitete reza te zatvaranje rubova rubnim trakama tj. kantiranje, omogućava nam da svakom kupcu olakšamo posao i pružimo cjelovitu uslugu.

U drvnom centru Rigipsherc možete pronaći apsolutno sve što je potrebno za izradu visokokvalitetnog namještaja po mjeri... (pločasti materijali, okov za namještaj, ručkice i vješalice, podnice, sudoperi i slavine, U ponudi se tako mogu naći proizvodi renomiranih svjetskih brendova od kojih izdvajamo; Egger, Hafele,Blum,Blanco,Alveus,Gamet, Volpato, Spax.

Prateći trendove u suvremenom dizajnu, kontinuiranim inovacijama u asortimanu naših proizvoda, svakodnevno unapređujemo razinu prodaje, što su prepoznali i naši kupci. Takvom poslovnom politikom osvojili smo jedno od vodećih mjesta u trgovini pločastih materijala u Hercegovini.

Za više informacija posjetite našu stranicu klikom na: Rigipsherc

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice