KOPRIVNICA - Revulk - proizvodi od gume i keramike

Virtualni jumbo plakati - Koprivnica - Revulk - proizvodi od gume i keramike

2531
iznajmljenih
Revulk - proizvodi od gume i keramike

Revulk - proizvodi od gume i keramike

Revulk - proizvodi od gume i keramike

Tvrtka Revulk iz Koprivnice privatna je tvrtka koja se bavi sljedećim djelatnostima:

Izrada gumeno - keramičkih proizvoda - gumeno keramičke ploče, brisači za transportne trake i obloge za bubnjeve sa vrlo visokom razinom otpornosti na habanje.

Transportne trake - izrada, prodaja i isporuka svih vrsta gumenih i PVC transportnih traka. Transportne trake su jedan od najvažnijih dijelova transportnog sustava. U ponudi imamo transportne trake za različite namjene: od standardnih anti-abrazivnih transportnih traka do traka otpornih na kemikalije.

Vulkanizerske usluge - gumiranje bubnjeva, valjaka, ljevaka i drugih metalnih površina sa gumom i gumeno keramičkim oblogama, spajanje transportnih traka hladnim i toplim postupkom na licu mjesta ili u radioni.

Gumeni proizvodi - gumene brtve, gumeni brisači transportnih traka te gumeni prstenovi za valjke.

Transportni valjci - izrađujemo sve vrste transportnih traka po standardima i na zahtjev kupca.

Obratite nam se s povjerenjem! www.revulk.com

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice