BJELOVAR - Rasadnik OPG Jurković

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - Rasadnik OPG Jurković

2533
iznajmljenih

Rasadnik OPG Jurković

Rasadnik OPG Jurković

Voćne sadnice vrhunske kvalitete!

Rasadnik je smješten na zapadnim obroncima Bilogore, a u posjedu ima 6 ha zemljišta prilagođenog za proizvodnju sadnog materijala. S obzirom na dugogodišnje iskustvo u proizvodnji sadnica usmjereni smo prema novim znanjima i agrotehnikama u rasadničarstvu.

U proizvodnji koristimo isključivo certificirani sadni repromaterijal sa voćarskih instituta iz regije gdje smo orijentirani prema domaćim sortama i selekcijama suvremenih sorti i podloga prilagođenim prema podneblju i klimatskim uvjetima. U ponudi imamo preko 130 sorti različitih voćnih vrsta, a u sortimentu se nalaze veliki izbor najnovijih otpornih sorti za intenzivne nasade i širok izbor sorti za okućnice i vrtove.

U prodaji imamo samo zdravstveno ispravan sadni materijal što je prvi i najvažniji uvjet da voćke redovito i obilno rode.

Naša misija je održiva proizvodnja i zadovoljan kupac!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice