RIJEKA - PUN PJAT

Virtualni jumbo plakati - Rijeka - PUN PJAT

2533
iznajmljenih
PUN PJAT

PUN PJAT

PUN PJAT

PUN PJAT nudi vam pizzu i mesne specijalitete sa roštilja na drveni ugljen.


Svi Vi koji nas poznajete, znate koliki smo hedonisti, znate da uživamo u dobrom iću i piću, prvenstveno vinu:).
Bez obzira na sve rizike odlučili smo pokušati to isto pružiti svima koji razmišljaju poput nas a to znači beskompromisna i vrhunska kvaliteta namirnica za sva jela koja imamo u ponudi.
Za pizzu koristimo najbolje talijansko brašno, originalnu mozzarellu (fior di latte), pelate, kuhanu šunku, parma pršut,... a za specijalitete s roštilja isključivo junetinu koju sami faširamo i stavljamo začinje po recepturi do koje nismo lako došli!

U ponudi imamo i vrhunske bifteke (Black Angus), punjene vješalice, panirane i punjene odreske, interesantna predjela,...
Jednom riječju - PUN PJAT pravo je mjesto za hedoniste i gurmane.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice