ZAGREB - BABOR Skincare proizvodi

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - BABOR Skincare proizvodi

2533
iznajmljenih

BABOR Skincare proizvodi

BABOR Skincare proizvodi

Babor Skincare proizvodi Hrvatska

Stručna njega kože. Održivo. Profesionalno. Vidljivi rezultati.

Babor - Njemački pionir ljepote. Osnovao ga je poznati biokemičara dr. Michael Babor u 1956., tvrtka je uporno bila usmjerena na inovacije i ustavnovljena kao pravi pionir u području profesionalne njege kože.

Centar za istraživanje i inovacije Babor pretvara tajne prirode u prirodne, high-tech proizvode već više od 55 godina.

Ovi proizvodi kombiniraju prirodu i znanost kako bi stvorili sinergijski optimiziranu kvalitetu. Istraživački odjel je stup tvrtke od samog početka, te je pomogao Baboru uspostaviti vodeću poziciju među svojim međunarodnim konkurentima.

Svaki pojedini asortiman je podvrgnut iscrpnoj kontroli kvalitete procesa: od razvoja proizvoda Babor u vlastitim laboratorijima, u proizvodnom procesu, do otpremanja.

Babor linije proizvoda za vrhunsku njegu kože dat će Vašoj koži luksuzni tretman kakav zaslužuje kako bi Vam zauzvrat zasjala naljepšim mladenačkim sjajem koji će svatko primjetiti ...

Za više informacija o Babor proizvodima i uslugama,

klikni na : BABOR

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice